Ny rådgivare – Ekstam&Partners blir större

Hej Andreas! Välkommen som ny medarbetare hos Ekstam&Partners Företagsförmedling! En första fråga, varför valde du Ekstam&Partners, bland andra aktörer på marknaden?

- Enkelt: jag har högt förtroende för de andra rådgivarna i gruppen. Mats Lundqvist är en förebild. Jag har ett motto att alltid försöka ge mig i lag med människor som imponerar på mig. När övriga rådgivare presenterade sig såg jag att jag har en fantastisk kunskapsbas, nätverk och erfarenhet att lära mig av.

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

- Jag har arbetat som företagsrådgivare i över femton år. Företag måste utvecklas för att överleva och jag har fokuserat på den norrländska marknaden med kunder från Hudiksvall upp till Kiruna.

Vissa kallar mig ”systemfascist” med ett leende på läpparna, men jag drivs också av tanken att alla ska känna sig delaktiga och betydelsefulla på jobbet. Det är lite av den tanken som får mig att kliva på som företagsmäklare. En stark ägare är viktig för att företag ska utvecklas. Om man inte orkar eller vill driva företaget framåt är det bättre att sälja till en ny ägare som får ta företaget en nivå till. Jag vill stötta både nya och gamla ägare till företag att göra goda affärer så att fler företag får möjlighet att blomstra här i Norrland.

 

Bostadsort:

Härnösand

 

Utbildning:

Fil.kand i Media & kommunikation vid Karlstad universitet 1998.

 

Yrkeserfarenhet:

Jag har arbetat i drygt femton år som rådgivare mot ägarledda bolag i storleken 5 – 50 anställda. Tidigare drev jag i gång en av Sveriges första webb-TV-produktionsbolag: LiveChannel AB, som till 95% bara producerar curling-tv runt om i världen. Innan dess var jag anställd på Tele2 under några år, vilket lade grunden till min företagarfilosofi: kör snabbt framåt, sälj och leverera.

 

Det här vet ni inte om mig:

Förutom en glad curlingspelare har jag även etablerat sporten Cornhole i Sverige. Sedan 2016 har jag och mina styrelsekollegor i Svenska Cornholeföreningen arrangerat SM och arbetar för att utvidga sporten. Varmt välkomna att prova på när ni vill!