Teknisk Fastighetsservice förvärvar T. Nilsson Plåt

T.Nilsson Plåt AB, i Örnsköldsvik, startades av Tage Nilsson för över 60 år sedan. Bolaget förvärvades i början av mars av Teknisk Fastighetsservice i Norrland AB. Ekstam & Partners AB har haft nöjet att vara rådgivare via Mats Lundqvist vid ägaröverlåtelsen.

Läs gärna mer om företaget i artikeln från Allehanda 2 mars:
Sundsvallsbaserade Teknisk Fastighetsservice fortsätter att växa.

På måndagen genomfördes köpet av T Nilssons Plåt.

Nu ska det satsas ännu mer i Ö-vik, säger Björn Hultberg, vd på Teknisk Fastighetsservice.

Teknisk Fastighetsservice, med huvudkontor i Sundsvall, ökar antalet anställda med tolv personer när köpet av T Nilssons plåt är genomfört.

– Det känns riktigt bra att fortsätta växa i Ö-vik, säger Björn Hultberg, som också berättar att man fann Nilssons Plåt via förmedling.

– Med tanke på att vi redan äger TF Ventilation & El AB så kommer vi att flytta ihop de verksamheterna till den plats som Nilssons plåts ligger på nu.

– Det blir en del ombyggnationer där ute i Ås innan allt är klart. Sedan tidigare äger vi en del i Ö-vik; nu håller vi på att etablera oss på fastighetssidan.

TF-service AB:s ordförande Jakob Granström kommenterar förvärvet som en strategisk komplettering kompetensmässigt till de förvärv som bolaget systematiskt genomför i Norrland sedan 2012.


För mer information kontakta:

Mats Lundqvist
070-640 50 11
mats.lundqvist@ekstampartners.se