Aktiebolaget Reveljens trafikskola har ny ägare

Hans Östman startade bolaget för 38 år sedan och verksamheten har successivt utvecklats från en traditionell trafikskola med utbildning kopplade till moped, MC, personbil men även tunga fordon och yrkestrafikbehörigheter, till att även omfatta biluthyrning och försäljning av diesel och smörjmedel. I samband med överlåtelsen, då Hans Östman och barnen Maria och Tomas säljer verksamheten blir Thomas Falkensson ny ägare till trafikskolan och biluthyrningen under det välkända ursprungsnamnet AB Reveljens trafikskola.
Försäljning av oljor och smörjmedel behåller familjen Östman och den verksamheten fortsätter sonen Tomas Östman att sköta.
Hans berättar att de sedan starten 1981 har utbildat flera tusen ungdomar som efter moped och MC-körkort därefter även utbildat sig och tagit körkort för personbil.
”Det har varit en fantastisk resa att som företagare i snart 4 decennier, få jobba med och hjälpa ungdomar i trafikfrågor och parallellt kunna arbeta med mina barn och se att de utvecklas i sina rollar”, säger Hans, som nu ser fram mot en lugnare tillvaro.
Thomas Falkensson, känd idrottsprofil ifrån Östersund, har nu övertagit verksamheten.
”Min målsättning är att tillsammans med våra medarbetare och samarbetspartners utveckla verksamheten till ett ”Reveljen 2.0” genom att modernisera och fortsätta utveckla nya tjänster i takt med att marknadens behov förändras.
Jag tog f ö själv körkort med Hans för många år sedan”, säger Thomas i ett uttalande.

För mer information kontakta Mats Lundqvist.

Mats Lundqvist
070-640 50 11
mats.lundqvist@ekstampartners.se