Våra tjänster

Sälja företag

Du som funderar på att sälja ditt företag står inför en rad frågor. Hur förbereder Du Dig och Ditt företag på bästa sätt? När är rätt tid att sälja? Vilka kan tänkas vara intresserade av att köpa? Hur går själva försäljningen till? Hur mycket är företaget värt? Hur vet man att det inte dyker upp några obehagliga överraskningar efteråt?  Vi ser till att ge dig svar på just sådana frågor. Hos oss får du hjälp med hela processen att sälja ditt företag – från alla funderingar inför försäljningen till tiden efteråt.

 

 

 

 

 

Köpa företag

Vi identifierar och kontaktar företag som kan vara av intresse för er att förvärva, oavsett om dessa är ute till försäljning eller inte. Att vi kontaktar företag som inte är till försäljning innebär att Du är först på frågan och har initiativet. Tveka inte att kontakta oss om Du vill att vi hjälper dig med att tydliggöra intressanta förvärv som eventuellt kan vara rätt för just Dig.

Intresseanmälan Företagsförvärv
 

 

 

 

Övriga tjänster

Vid anlitande av våra tjänster är rådgivning ofta en integrerad del vid de olika affärsprocesserna, men separat ges även rådgivning i specifika ämnesområden inom köpa och sälja företag. Vi kan genom vårt starka partnernätverk även tillhandahålla expertis inom ägarplaneringsfrågor, kapitalanskaffning, börsnotering och finansieringsfrågor.

 

 

 

 

 

Vår ambition

Ekstam & Partners har ambitionen att vara Sveriges högst rankade företag inom företagsförmedling av verksamheter som omsätter mellan 10 till 200 miljoner kronor. Med stor kunskap om våra uppdragsgivare, marknader och en lång erfarenhet är vi en attraktiv partner för såväl köpare som säljare.